Tein kaksi tiikerikakkua toisen raitoihin lisäsin
suklaa rouhetta ja toisen punaisia kirsikoita.
125g Voita tai margariinia
150g Sokeria3 Kananmunaa
3/4dl Maitoa
2tl Vanilliinisokeria
2tl Leivinjauhetta
250g Vehnäjauhoja
1 1/2 rkl Kaakaojauhetta
2rkl Suklaa rouhetta tai kirsikoita
yksitellen seosta voimakkaasti vatkaten.Lisää
kuivat aineet ja maito. Ota taikinasta erilleen
noin 1/3 ja sekoita siihen kaakaojauhe, suklaa tai kirsikat.
Levitä voideltuun vuokaan ensin vaaleaa taikinaa, nostellen
paikoitellen vuokaan ja sen torven reunoille. Senjälkeen levitä tumma taikina vaalean päälle ja
päällimmäiseksi vielä loput vaaleasta taikinasta.
Pistele haarukalla taikinakerrosten läpi saadaksesi
lisää tiikerikuvioita.Paista kakkua 175 asteessa noin
tunnin verran.Kumoa kakku pyödälle jäähtymään.
Nauti tuoreena vaikka kahvin tai mehun kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti